lørdag den 2. april 2011

Fede effekter til dine billeder: www.picnik.com

På hjemmesiden http://www.picnik.com/ kan man redigere sine billeder og lave fede effekter på dem. Der mange forskellige filtre man kan putte på, så det f.eks. kommer til at ligne et billede fra 60'erne, en film, gøre kontrasten blød og meget andet. Det er bare med at besøge siden, uploade et billede, så man kan arbejde med det og så er man i gang!
Jeg bruge ofte fanebladet "Create". Herunder kan man vælge den funktion der hedder "Blemish Fix", hvor man kan fjerne urenheder i huden f.eks. på portrætter. Derefter kan man vælge nogle forskellige filtre at putte på billedet. Dette gøres under fanen "Effects". Man trykker simpelthen bare på den effekt, man gerne vil have på sit billede - det er altså bare med at prøve sig frem!




Her er der et eksempel på, hvad man kan  gøre på http://www.picnik.com/. Dette er et billede af Jeppe Sixten i Rom 2011.

Du kan f.eks. bruge hjemmesiden til at lave et fedt profilbillede til din facebook, twitter eller hvad du nu ellers bruger på nettet.
Jeg har redigeret mit profilbillede på facebook vha. http://www.picnik.com/, som jeg har fået positiv feedback på via "Synes godt om"-knappen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar